סלט בורגול עם רימונים ותותי גולדן ברי

סלט שהוא ארוחה! ניתן להוסיף כל ירק אהוב שישתלב מעולה

מצרכים
2 כוס בורגול (מבושל לפי הוראות יצרן)
גרגרים מחצי רימון
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
חופן קטן שקדים פרוסים
גרדה מגוררת דק מתפוז אחד
עלים מ-3-4 גבעולי טימין, נענע או עירית (לא חובה)
3-4 כפות שמן זית
מיץ מ-1/2 לימון
רבע כוס תותי גולדן ברי
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מכינים את הבורגול לפי הוראות ההכנה שעל גבי השקית.
בזמן שהבורגול מתבשל, שמים את פרוסות השקדים במחבת מעל להבה בינונית וקולים מעט (ללא שמן, בערך2-3 דקות), מעבירים לצלחת ומניחים להתקרר.
מפוררים את הבורגול בקערה בעזרת מזלג ונותנים לו להתקרר מעט, מוסיפים את החומוס, שקדים, גרידת תפוז, טימין, תותי הגוג’י ברי וזרעי הרימון. מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם ומערבבים בעדינות.
מגישים מיד או שומרים בקופסה במקרר למשך יומיים.

צפית לאחרונה