חומוס עדשים ומאקה מחזק

חומוס עדשים ומאקה מחזק

המתכון באדיבות הלקוח אורי כהן

במתכון הנפלא הזה, ניתן לראות כמה קל לשלב את מזונות העל במאכלים האהובים, בפשטות! אתם חייבים לטעום כדי להבין כמה שזה טעים 🙂

מצרכים
כ-2 כוסות עדשים ירוקותכתומות מושרות למספר שעות ומבושלות ללא מלח.
2 כפות אבקת מאקה אורגנית
2-3 שיני שום קלופות
כ-4 כפות טחינה גולמית מלאה
מיץ לימון, מלח, כמון לפי הטעם
אופן ההכנה
טוחנים במעבד מזון את העדשים והשום, מוסיפים מעט ממי הבישול אם יש צורך.
מוסיפים את מיץ הלימון, המלח הכמון ואבקת המאקה.
מוסיפים בהדרגה את הטחינה עד לקבלת הסמיכות הרצויה (לאחר קירור החומוס יתעבה ויסמיך עוד).
ניתן להוסיף עוד טחינה או לחילופין את מי בישול העדשים לצורך הסמכה או דילול של החומוס לפי הטעם.
צפית לאחרונה