עוגיות קקאו מושלגות

המתכון באדיבות הלקוח ירון צבי

מצרכים
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
4 כפות אבקת קקאו נא אורגני
1/3 כוס שמן קוקוס
1/3 כוס חלב סויה
2 כפות סירופ מייפל / אגבה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
2 כפיות תמצית וניל
¼ כפית מלח

לציפוי אבקת סוכר

אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד המריר ומוסיפים את השמן, חלב סויה, מייפל/אגבה, וניל ומלח. מערבבים היטב עם מטרפה.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה והקקאו ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
יוצרים כדורים מהבצק, ומצפים באבקת סוכר.
אופים בחום בינוני נמוך (160) עד שהעוגיות נסדקות (כ-14 דקות). ומוציאים. לא לחכות להשחמה
לצנן ולשמור בכלי אטום

צפית לאחרונה