סוכר קוקוס אורגני

סוכר קוקוס אורגני – סופסוף נמצאה האלטרנטיבה המושלמת לסוכר! הממתיק המושלם! הוא מתוק וטעים ללא טעם לוואי, טעמו  קרמלי מעודן והוא מתמוסס ממש בקלות בנוזל קר וגם חם.
למי מכם שמקפיד על אוכל בריא, טבעוני, לא מעובד, הנקרא גם RAW FOOD.
צבעו זהוב, הוא מתוק וטעים ללא טעם לוואי, טעמו  קרמלי מעודן והוא מתמוסס ממש בקלות בנוזל קר וגם חם.

מה שממש כיף בו זו העובדה שנח מאוד להשתמש בו במטבח לכל מטרה: מתאים לאפיה, בישול או המתקת משקאות כגון: תה, קפה, שייקים, קינוחים, עוגות, עוגיות, מאפים ובעצם כל דבר שהייתם מוסיפים לו סוכר.
סוכר זה מחליף את סוכר הקנים ביחס שווה של 1:1

כיצד מפיקים סוכר קוקוס?

סוכר הקוקוס מופק מ – 100% “צוף” מענפיו של אגוז הקוקוס הצעיר והירוק, לאחר שנאסף הצוף מבושל בטמפ’ נמוכה ומיובש עד שהופך לגרגרים זהובים רכים ועדינים.
סוכר הקוקוס שלנו מגיע מאיי הפיליפינים, אינו מכיל חומרים משמרים, אינו מולבן, מתועש או מעובד והוא 100% אורגני וטבעוני

במשך שנים רבות אוכלוסיות שגרו במקומות העשירים בעצי קוקוס הפיקו מהם סוכר קוקוס ונהנו ממנו בתור המרכיב העיקרי להמתקת חייהם.

עוד כמה דברים טובים

הוא עשיר במינרלים, מכיל כמויות משמעותיות של אשלגן, מגנזיום, ברזל, ברום, אבץ, גופרית, נחושת, ויטמין C וויטמינים ממשפחת ה-B.
ה-PH שלו כמעט ניטראלי בניגוד לרב הסוכרים שהוא חומצי, הוא עשיר בסיבים תזונתיים כולל אינולין האחראי על הערך הגליקמי המאוד נמוך (33), מייצר אנרגיה שמשוחררת לגוף באופן מתון ואיטי ללא נפילות האנרגיה של רמת האינסולין בדם ומזין את הגוף במרכיבים בריאים וחיוניים כמו שרק הסוכר של הטבע יכול לעשות.
כל זה הופך את סוכר הקוקוס למזון בריאות שעדיף ללא ספק על סוכרים אחרים.

למי סוכר קוקוס יכול להועיל?

– לחולי סכרת מסוג 1 ו- 2 – משפר את רמת הגלוקוז והשומנים בדם

– לחולים ומחלימים ממחלת הסרטן – להם ממומלצת תזונה ללא סוכר

– לבעלי סיכון למחלות לב ולחץ דם – מונע היפוגליקמיה כתוצאה מעליות וירידות ברמת האינסולין

– למניעת השמנת יתר ושמירה על המשקל – בעל ערך קלורי נמוך, מונע הפרשה מוגברת של אינסולין  בעקבותיה יש ירידה ברמת הסוכר בדם ואז – רעב.

4 קטנות על עץ הקוקוס:

1. עצי קוקוס מייצרים למעשה 50-75% יותר סוכר לדונם מאשר סוכר קנים

2. מעץ קוקוס אחד ניתן להפיק כ-15 מוצרים שונים! (ביניהם כמובן סוכר הקוקוס)

3.  עצי קוקוס זקוקים למעט מאוד מים ומשפרים את פוריות האדמה

4. רב עצי הקוקוס מגודלים על ידי חקלאים מקומיים, ללא זיבול כימי וללא חומרי הדברה. כך שאגוזי הקוקוס הם מתוצרת אורגנית לחלוטין.

קחו את המוצר לניסיון ותרגישו שיפור ניכר באיכות החיים, ללא הבדל בטעם.

ערכים תזונתיים ל-100 גר’:

אנרגיה: 387 קק”ל
פחמימות: 94.6 גר’
מתוכם סוכרים: 82.6 גר’
חלבון: 1.36 גר’
שומנים: 0.34 גר’
נתרן: 0 מ”ג

צפית לאחרונה