נגיסי שוקולד סופר-פוד

מתכון הסופר פוד שנחטף ע”י הילדים באדיבות הלקוחה היקרה גילי שפיגל

מצרכים
400 גרם תמרים מג’הול אורגניים מגולענים
2 כוסות אגוזי מלך
כוס אבקת קקאו נא
1/4 כפית מלח

אופן ההכנה
לטחון במעבד מזון את האגוזים עד לפרורים דקים, להוסיף את הקקאו והמלח,
להוסיף את התמרים אחד אחד.
כשהתערובת מוכנה משטחים אותה על תבנית אפיה ריבועית קטנה,
כשמעליה נייר אפיה.

שתי אפשרויות לציפוי –
1. להמיס 50 מטבעות עיסת קקאו 100% ,יחד עם 3 כפות שמן קוקוס לערבב היטב ולהוסיף 3 כפות סירופ אגבה אורגני.
2. להכניס לפריזר לחצי שעה, להוציא, לחתוך לריבועים קטנים
ולפזר אבקת קקאו נא לפני ההגשה.

ועכשיו – לזלול 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *