מתכון קיץ קריר ומרענן: גלידת פירות ספירולינה

מצרכים
יחידה מכל פרי- בננה, מנגו, אפרסק, תות, שזיף
4 עלי נענע
2 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
1 כוס שמנת מתוקה
מעט תמרים מרוסקים או סוכר חום – לפי מתיקות הפרי
3 כפיות ספירולינה

אופן ההכנה
להקציף חלבונים לקצף חזק ולהעביר לקערה
להקציף שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר ולקפל לתןך קצף הביצים
לרסק את הפירות עם החלמונים והתמרים/סוכר להוסיף לקצף ולערבב בעדינות
להכניס לכלי סגור למקפיא ומדי חצי שעה להוציא ולערבב מספר פעמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *